OPROEP

Call for papers Informatie aan Zee 2023

In oktober 2023 verzamelen Vlaamse informatieprofessionals weer in Oostende voor het tweejaarlijks congres van VVBAD, Informatie aan Zee. Heb jij een onderwerp dat de informatiesector aanbelangt? VVBAD ontvangt graag ten laatste op 29 januari 2023 jouw voorstel.

Call for papers

Het thema van Informatie aan Zee 2023 is ‘Impact: Maken we het verschil? Maak het verschil!’ Met dat thema wil VVBAD dieper ingaan op de maatschappelijke rol van de sector: Welk verschil maak je en hoe kan je dat verschil maken?

Deze call for papers staat open voor diverse werkvormen en niveaus. Je kunt dus een voorstel indienen voor een workshop, debat, discussie, masterclass, getuigenis of nog iets anders, voor een publiek van beginners tot experten in de informatiesector. 

Denk aan sessies over gemeenschap en bibliotheken, participatief archiveren, diversiteit, dekoloniseren, een inclusieve en gelijkwaardige samenleving, ethische praktijken, duurzaamheid, zelfontwikkeling, gebruikersgericht werken, maatschappelijk werk, de impact van nieuwe technologieën op onze sector en gemeenschap, het belang van evalueren, meten en parameters,… 

Dien je voorstel in

Heb jij een onderwerp dat de informatiesector aanbelangt? VVBAD ontvangt graag ten laatste 29 januari 2023 jouw voorstel: een abstract dat beknopt de opzet en thematiek beschrijft, met vermelding van de naam van de spreker, de doelgroep en de vorm van de sessie. 

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.