GE/ZOCHT

3 x vacature regiocoördinator cultuur

Ben jij een geboren bruggenbouwer? Combineer je graag beleidswerk met terreinwerk? Heb je een brede interesse in het culturele veld? En, wil je graag mee de toekomst vormgeven? Viertoren, Cultuurregio Leie Schelde en Dijk92 zoeken elk een regiocoördinator cultuur.

Intergemeentelijk samenwerkingsverband

Viertoren, Cultuurregio Leie-schelde en Dijk92 zijn intergemeentelijke samenwerkingsverbanden rond cultuur. Ze krijgen via het decreet Bovenlokale Cultuurwerking een werkingssubsidie voor een regierol, als verbinder en facilitator van het bovenlokale culturele veld.

Viertoren verbindt 4 gemeenten: De Panne, Nieuwpoort, Koksijde en Veurne.

Cultuurregio Leie Schelde is een nieuwe samenwerking tussen 8 gemeenten uit de streek van Leie en Schelde: Deinze, De Pinte, Gavere, Kruisem, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Zulte en Zwalm.

Dijk92 verbindt 9 gemeenten: Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele, met een werking rond cultuur, bibliotheken en erfgoed.

Solliciteer nu!

Goesting om je tanden te zetten in cultuur? Een creatieve geest?

Viertoren

Solliciteer tot en met 20 april 2020, voor de vacature bij Viertoren.
Vind meer info.

Cultuurregio Leie Schelde

Solliciteer tot en met 3 mei, voor de vacature bij Cultuurregio Leie Schelde. Bekijk de volledige vacature. lees de infobrochure en vul het

Dijk92

Solliciteer tot en met 5 mei 2020, voor de vacature bij Dijk92.
Vind meer info. Vragen? Mail jobs@ccselect.be of bel 02 467 35 40.

Een intergemeentelijk samenwerkingsverband

Een IGS is een intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen verschillende lokale besturen, rond cultuur.

Het IGS heeft een coördinerende en ondersteunende rol. Het is een netwerk dat culturele actoren in de regio verbindt, zo lokale actoren versterkt én bruggen bouwt naar andere sectoren.

Alles over de subsidielijn voor IGS’en vind je hier. Lees welke samenwerkingen werkingssubsidies kregen voor een regierol.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

algemene nieuwsbrief
nieuwsbrief projecten