cultuur na corona
Event

Cultuur na corona: aanpassen en innoveren

Hoe versnelde corona de ontwikkeling van vernieuwende culturele praktijken? Op maandagnamiddag 20 december 2021 stellen het departement Cultuur, Jeugd en Media het overkoepelende rapport ‘Cultuur na corona: 10 observaties’ voor, in de Ancienne Belgique.

Onderzoek: ‘Cultuur na corona: 10 observaties’

Hoe versnelde corona de ontwikkeling van vernieuwende culturele praktijken? Deze vraag legde het departement voor aan de Taskforce Cultuur. Cultuurloket en de sectorale steunpunten gingen met die onderzoeksvraag aan de slag.

Op 20 december stelt het departement jou de resultaten van dit onderzoek voor tijdens een netwerkmoment. 

Het programma

De versnelde digitalisering van onze maatschappij en de impact op amateurkunsten, kunsten, sociaal-cultureel volwassenenwerk en cultureel erfgoed vormen de rode draad van dit event. De nadruk ligt daarbij op nieuwe zakelijke modellen, inhoudelijke innovaties en ideeën voor een alternatieve publieksbenadering.

Op het programma: een muzikale opening door sopraan Astrid Stockman, een presentatie van het rapport door Maarten Quaghebeur van Cultuurloket, enkele getuigenissen vanuit de sectoren, een uiteenzetting door Eric Van den Broele, directeur Research en Ontwikkelingen Graydon, en een toespraak van minister van cultuur, Jan Jambon.

Schrijf je in ór 7 december.

Wanneer?
20 december 2021 van 13.30 u. tot 20.00 u.


Waar?
Ancienne Belgique, Anspachlaan 110, 1000 Brussel


Voor wie?
Professionals uit de cultuursector


Door wie?
het departement Cultuur, Jeugd en Media


Inschrijven

Prijs

Gratis
Inschrijven is verplicht

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.