begroting
Online workshop

Hoe begroot ik mijn project?

Werk je aan een subsidieaanvraag voor een bovenlokaal cultuurproject voor de deadline van 15 november 2023? Weet je niet goed waar te beginnen bij het opmaken van de projectbegroting of loop je vast bij de uitwerking ervan? Een consulent van Cultuurloket helpt je op 26 oktober 2023 op weg.

Je project in cijfers

De begroting is een belangrijk onderdeel van je aanvraagdossier. Je maakt daarmee een realistische en cijfermatige inschatting van je project. Wat kosten alle acties, en welke inkomsten voorzie je? Wat dragen de partners bij?

Een consulent van Cultuurloket vertelt je hoe je een correcte projectbegroting opmaakt. Via concrete voorbeelden behandelen we verschillende elementen van een begroting voor een bovenlokaal project:

  • Wat is eigen inbreng? 
  • Waar breng ik bestaand of nieuw personeel onder? 
  • Hoe duid ik de bijdrage van partners aan? 
  • Hoe begroot ik een meerjarig project?
  • Hoe geef ik meer info bij de cijfers binnen het invulformulier van KIOSK?

Wil je deelnemen? Dan heb je een concreet idee voor een bovenlokaal cultuurproject. Je weet wat je wil organiseren, en kan mogelijke kosten en inkomsten in kaart brengen. Breng je vragen mee. Zo bouw je tijdens de workshop verder aan je eigen realistische projectbegroting.

Nog inhoudelijke vragen over je projectdossier? Er is ook een consulent van OP/TIL aanwezig.

Geen uitgebreide workshop nodig? Maar heb je wel een vraag over je projectbegroting? Stel ze tijdens VRAAG/RAAK op donderdag 2 november 2023 om 9.30 u.

Wanneer?
donderdag 26 oktober 2023
van 10.30 u. tot 12.30 u.


Waar?
Online.
Je krijgt vooraf een Zoomlink


Voor wie?
Voor wie weinig ervaring heeft met projectbegroting of voor wie nog vragen heeft over de uitwerking van de projectbegroting (in KIOSK). Bij voorkeur plan je een subsidieaanvraag in te dienen voor de deadline van 15 november 2023.Door wie?
Cultuurloket, in samenwerking met OP/TIL


Schrijf je hier in

Prijs

Gratis.
Inschrijven is verplicht.

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.