Event

Informatie aan Zee

VVBAD ontvangt jou op donderdag 19 en 20 oktober 2023 tijdens Informatie aan Zee, het congres voor informatieprofessionals in Vlaanderen, opnieuw in het Kursaal in Oostende. Je doet er kennis op, veel inspiratie en je breidt je netwerk uit. Het centrale thema? Impact: Maken we het verschil? Maak het verschil!.

Impact: Maken we het verschil? Maak het verschil!

Het thema van Informatie aan Zee 2023 is Impact: Maken we het verschil? Maak het verschil! Met dat thema wil VVBAD dieper ingaan op de maatschappelijke rol van de sector en hoe je je relevant kan houden binnen de steeds evoluerende samenleving.

Welk verschil maak je en hoe kan je dat verschil maken? Denk aan sessies over gemeenschap, participatie, diversiteit, dekoloniseren, een inclusieve en gelijkwaardige samenleving, ethische praktijken, duurzaamheid, zelfontwikkeling, gebruikersgericht werken, maatschappelijk werk, de impact van nieuwe technologieën, het belang van evalueren, meten en parameters … 

Workshop: Hoe maak ik mijn project impactvol?

OP/TIL is op 20 oktober aanwezig op Informatie aan Zee, met de workshop ‘Hoe maak ik mijn project impactvol?’.

Een impactvol project vraagt om een gerichte voorbereiding en efficiënte uitwerking. Om dat tot een goed einde te brengen, moet je weten wat een project precies is, hoe je het opbouwt en op wat je best let bij het uitdenken en uitschrijven ervan.

In deze sessie vertelt Mehdi van OP/TIL je meer over de basisbeginselen van ‘Project Cyclus Management’. Het is een methode, inclusief enkele handige tools, om tot een duidelijk en gestructureerd projectdossier te komen. Verwacht tips, tricks én oefeningen die de theorie meteen helder maken.

Wanneer?
19 en 20 oktober 2023


Waar?
Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
8400 Oostende


Voor wie?
Informatieprofessionals


Door wie?
VVBAD


Inschrijven

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.