publiqForum
online event

PubliqForum

Wat leeft er op het vlak van communicatie, participatie en cultuureducatie? In de brede vrijetijdssector. Neem deel aan het publiqForum op 7, 8 en 9 december 2021.

Programma

Verwacht een programma vol ervaringsdeskundigenlokale en laagdrempelige cases en verhalen die net dat stapje verder gaan. Stel nadien je vragen, ga in dialoog met de sprekers. Of wissel uit in een kleine groep.

Sluit de sessie af met nieuwe inzichten, tools en contacten. Praktijkgericht, duidelijk, door en voor mensen die dagelijks met de diensten en producten van publiq werken, of er nieuwsgierig naar zijn.

Het programma? Enkele voorbeelden:

  • Wanted: een jong, divers publiek, een praktijkverhaal van Rosan Meijer (Vlaams Architectuur Instituut) en Sara Colpaert (CC Brugge)
  • Ga in dialoog met je publiek, door Stijn Janssens van publiq
  • Voorbij de hokjes: over genderneutrale vrijdetijdscommunicatie door Sofie Van Bauwel van UGent
  • Bovenlokaal werken: hoe doe je dat? Een sessie door Lien Verwaeren en Leonie Lanssens van OP/TIL

Voor wie?

Het publiqForum is er voor communicatie- en vrijetijdsmedewerkersmarketeerspubliekswerkers, cultuureducatoren en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector. Uit uiteenlopende organisaties: lokale besturen en cultuurhuizen, musea, kunsteducatieve organisaties of (sport)verenigingen.

Werk je al met UiTPAS? Dan ontmoet je andere UiT(PAS)-partners.

Wanneer?
7, 8 en 9 december 2021
Schrijf je in voor de sessie van je keuze.


Waar?
online, via Zoom


Voor wie?
Communicatie- en vrijetijdsmedewerkers, marketeers, publiekswerkers, cultuureducatoren en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector


Door wie?
publiq


Inschrijven

Prijs

50 euro (exclusief btw)
Schrijf je in, betaal, én neem een collega gratis mee.

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.