roadtrip cultuureducatie
Event

Roadtrip cultuureducatie van publiq

Ook in 2021 neemt publiq je mee op de roadtrip cultuureducatie: 10 events boordevol (internationale) inspiratie, langs de diversiteit en rijkdom van de cultuureducatie. Koop 1 ticket voor je hele organisatie en kies aan welke events je deelneemt.

Roadtrip cultuureducatie

Voor deze 3e editie spreidt publiq de events over het hele voor- en najaar van 2021. 10 events, online of coronaproof offline, boordevol inspiratie & ontmoeting, over 10 heel uiteenlopende thema’s die raken aan het brede begrip cultuureducatie.

Al gespot op de website: kunsteducatie & duurzaamheid, dans & therapie, kunsteducatie & buitenschoolse opvang, taalgebruik & inclusiviteit …

Cultuureducatie is overal: binnen de kunsten, erfgoed, maar ook binnen jeugdwerk, welzijn, ondernemerschap … In al haar diversiteit kan cultuureducatie verbindingen leggen. Tussen mensen en tussen sectoren. Tussen publieken en tussen professionelen.

Deelnemen?

Om deel te nemen koop je eerst een ticket voor de roadtrip via de website van publiq. Na je aankoop ontvang je een ticketcode, waarmee je inschrift voor events naar keuze. De ticketcode is geldig voor je hele organisatie, dus ook voor jouw collega’s.

Wanneer?
In het voor- en najaar van 2021.


Waar?
On- en offline.


Voor wie?
Voor wie inspiratie wil opdoen rond cultuureducatie.


Door wie?
publiq vzw en zijn partners.


Prijs

Een ticket voor de roadtrip 2021 kost 50 euro excl. btw (€60,5 incl. btw) en is geldig voor je hele organisatie.

Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je de praktische informatie enkele dagen vooraf.

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.