Event

Wascabi 2022

Spannende tijden, niet? Veel losse schroeven, wankele zekerheden, hoopjes hoop. In onze wijk, ons land, de wereld. De uitdagingen stapelen zich op. Sociaal-culturele en amateurkunstenorganisaties in Vlaanderen en Brussel kunnen ervan meespreken. En dat is nu exact wat ze op Wascabi zullen doen! Afspraak op vrijdag 2 september 2022.

Wascabi, maar dan anders

Het nieuwe werkjaar van de sociaal-culturele en amateurkunstensector krijgt opnieuw een vliegende start met Wascabi. Maar anders dan anders. Alle aanwezigen buigen zich samen over de belangrijkste maatschappelijke kwesties waarvan ze wakker liggen of warm van worden. Vanuit hun terreinkennis focussen ze op oplossingen en wie daar welke rol moet in spelen. Daarin bijgestaan en geprikkeld door welgemikte personen uit politieke, journalistieke, academische en middenveldhoek. Dynamiek en interactie dus. Binnen sectoren én daarbuiten.

Om het belang van sociaal-culturele en amateurkunstenorganisaties te tonen. Om hun uitdagingen te duiden en er samen aan te werken. En om tijdens de receptie te klinken op de ambities!

Wanneer?
vrijdag 2 september 2022 van 13.30 u. tot 17.00 u.


Waar?
The Faculty
Veeartsenstraat 45/47
1070 Anderlecht


Voor wie?
Voor sociaal-culturele en amateurkunstenorganisaties


Door wie?
De Federatie


Inschrijven

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.