PITCH
Online workshop

Hoe verkoop je je verhaal? Werk een grensverleggende pitch uit

Hoe verkoop je het verhaal van jouw project of praktijk op een heldere manier? Hoe spreek je er ook mogelijke partners mee aan? Hoe zorg je voor een ijzersterke eerste indruk? Werk op woensdag 21 april 2021 jouw grensverleggende pitch uit.

Cross-over van een artistieke en ondernemende blik

In deze interactieve workshop laten theatermaker Salim Haouach en ondernemer Hassan Al Hilou jou samen met andere ondernemers van binnen én buiten de cultuursector een pitch uitwerken. Je zoekt samen uit hoe jullie elkaar — vanuit je eigen invalshoek en je eigen waarden — kunnen versterken. Wat neem je mee? Een persoonlijke, heldere én waardevolle pitch. En … een nieuw netwerk.

Salim Haouach is regisseur, acteur, radiocolumnist en artistiek directeur van Ras El Hanout, een Molenbeeks theatercollectief, dat staat voor de culturele ontwikkeling en uiting van de diversiteit in België. Hij stond onder andere op de podia van de KVS en het Kaaitheater. Vanuit zijn podiumervaring helpt hij je aandacht te hebben voor de juiste woorden, én een aangepaste non-verbale communicatie.

Hassan Al Hilou startte op 15-jarige leeftijd als ondernemer en is een veelgevraagd keynote speaker, onder andere voor VOKA, VDAB, Unizo, European Council, VUB … Hassan kijkt mee naar jouw pitch vanuit de blik van de bedrijfswereld.

Deze workshop is een unieke cross-over van een artistieke én ondernemende blik. Je werkt zowel een geschreven als een gesproken pitch uit.

Salim Haouach © Benoit Barbarossa
Hassan Al Hilou

Kruip uit je bubbel

Deze workshop is deel van een reeks acties van OP/TIL rond het thema cultuur & ondernemen. Ons doel? Over de muren kijken, een blik werpen naar die andere wereld. Binnen deze acties stellen we ons twee vragen: Wat kan cultuur betekenen voor een waardevolle, mensgerichte economie? En wat kan de bedrijfswereld bijdragen aan de culturele sector? 

Ook wie van plan is om een dossier in te dienen voor een bovenlokaal cultuurproject, is welkom!

Ga voor een straffe eerste indruk. Schrijf je nu in!

Een vraag? Stuur een mail naar Fender Rooms van OP/TIL.

Wanneer?
woensdag 21 april 2021
van 09.30 u. tot 12.30 u.


Waar?
Online.
Je krijgt de dag voordien een link naar de sessie.


Voor wie?
Voor startende, creatieve en andere ondernemers en cultuurmakers die met een straffe pitch ook partners uit andere sectoren willen aanspreken, of nieuwsgierig zijn naar een samenwerking.


Door wie?
Salim Haouach & Hassan Al Hilou.


Inschrijven

Wat is een pitch?

Een pitch is een sterke eerste indruk. Het is de kern van jouw verhaal, overtuigend gebracht, mét oog voor de luisteraar.

Het is een handige tool om de luisteraar binnen enkele minuten te overtuigen van jouw idee, waarde of kwaliteiten.

PS Een pitch is nooit helemaal af. Na deze workshops weet je wél waar je rekening moet mee houden.

Cultuur & ondernemen

In 2021 linkt OP/TIL ondernemers van binnen én buiten de cultuursector aan elkaar. We ontmoeten elkaar, wisselen uit en vinden inspiratie én een incentive voor waardevolle verbindingen.

Ontdek binnenkort het volledige programma.

Fender Rooms

Prijs

Gratis.
Inschrijven is verplicht.

De dag voor de sessie krijg je per mail een link naar de online sessie.

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.