vrijetijdsmonitor
BELEID

Geef jouw data over het lokale vrijetijdsgebeuren in

Heb je al gehoord van de lokale vrijetijdsmonitor? Met deze monitor ondersteunt het Departement Cultuur, Jeugd en Media steden en gemeenten met een rijk overzicht van vrijetijdsgegevens. Dat helpt jouw gemeente om het eigen vrijetijdsbeleid te onderbouwen. Voeg jij de data van je eigen vrijetijdsbeleid in?

Een correct en volledig beeld van het lokale vrijetijdsgebeuren

Jouw inspanningen zijn cruciaal om een correct en volledig beeld over het lokale vrijetijdsgebeuren te krijgen. Help mee om de dataset over het lokale vrijetijdsbeleid verder te voeden en te verrijken. Vanaf 15 maart tot 30 april kan je aan de slag. Je krijgt enkele vragen over het werkingsjaar 2021 en je kan de cijfers over het vrijetijdsgebeuren in je gemeente registreren via een online registratietool. Ga meteen naar de registratietool.

Weet je welke gegevens je zoal uit de monitor kan halen? Ministers en schepenen van vrije tijd vertellen.

Aan de slag

De toegang tot de registratietool loopt via het gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid. Dit betekent dat je gebruiksrechten nodig hebt om te kunnen inloggen. In de handleiding vind je meer uitleg over hoe je kan inloggen en hoe je de data kan registreren via de tool. Bekijk ook de instructievideo.

Vragen?

Contacteer een medewerker van de lokale vrijetijdsmonitor via het telefoonnummer 02 553 42 26 of via vrijetijdsmonitor@vlaanderen.be.

Bereid je voor op deelname

Bereid je voor op de deelname aan de bevraging, in 3 stappen. Bekijk of download hier het stappenplan.

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.