GE/SPOT

Groene locatie zoekt tijdelijke invulling

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw cultureel project? Natuurinvest stelt de Oranjerie van Agentschap voor Natuur en Bos ter beschikking, in een oase van rust en stilte in Park Vordenstein te Schoten.

Voorwaarden voor de tijdelijke invulling

Natuurinvest zoekt private personen of rechtspersonen die een tijdelijke invulling (6 maanden, eventueel verlengbaar met 6 maanden) willen geven aan de Oranjerie in Schoten. De tijdelijke invulling is een meerwaarde voor de samenleving in het algemeen en/of de lokale natuurbeleving in het bijzonder.

Wat is er zoal mogelijk?

Denk aan exporuimte, een ontmoetingsplaats, vergaderlocatie voor creatief denkwerk, pop-up … of je eigen innovatief idee.

De Oranjerie van Agentschap voor Natuur en Bos

Park Vordenstein is een oase van rust en stilte in een natuurlijk kader. Je kan er genieten van zeldzame bomen, brede majestueuze lanen, open grasland en natuurlijke vijvers. De gerestaureerde oranjerie is opgetrokken in classicistische stijl uit de 18de eeuw.

De prachtige zichten in het uitstekend onderhouden Park Vordenstein zijn een grote troef, maar maken het minder ideaal om hier heel drukke horeca of luidruchtige activiteiten te organiseren. 

Interesse? Vraag het volledige oproepdossier op bij bram.vanalsenoy@vlaanderen.be. Je kan ook een bezoek plannen. Dien ten laatste op 1 mei 2023 om 11.00 u. je voorstel in.

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.