informatie aan zee
OPROEP

Informatie aan Zee 2021: 100 jaar verbinden

Zet je verbindende praktijk in de kijker op Informatie aan Zee, een event van de VVBAD op 14 en 15 oktober 2021.

Call for papers

Heb jij een boodschap met een verbindende factor, voor beginner of expert, die de informatiesector aanbelangt? Deel jouw goede voorbeelden, inzichten rond samenwerking en verbindende ervaringen met de informatiesector. Zet je dagelijkse praktijk in de kijker.

De VVBAD, De Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw, ontvangt graag ten laatste op 31 januari 2021 jouw voorstel: een uitgewerkt abstract van maximaal een halve A4, met de naam van de voorgestelde sprekers. Stuur deze op naar Birgit Grootjans van de VVBAD: birgit.grootjans@vvbad.be.

Inspiratie- en netwerkevent

Al 100 jaar zet de VVBAD zich in om professionals uit de informatiesector samen te brengen. 2021 is een oneven jaar, en dat betekent dat de VVBAD opnieuw Informatie aan Zee organiseert, een congres voor informatieprofessionals in het Kursaal in Oostende, op 14 en 15 oktober 2021.

Verbinden als thema

Tijdens Informatie aan Zee doe je kennis en inspiratie op, én je breidt je netwerk uit. Het is dan ook een moment van verbondenheid, het thema voor deze editie: 100 jaar verbinden.

Het verbinden van mensen, organisaties en informatie. Denk maar aan linked data en hun mogelijkheden, ontmoetingen tussen de verschillende sectoren en secties, gezamenlijke projecten, of het betrekken van de lokale gemeenschap in je instelling.

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.