V-loket
BELEID

Jouw feedback voor het V-loket

De Vlaamse overheid bouwt een digitaal platform voor interacties tussen verenigingen en dienstverleners. Het V-loket streeft naar administratieve vereenvoudiging voor verenigingen. Test de huidige versie en geef feedback.

V-loket

De Vlaamse overheid bouwt een digitaal platform voor interacties tussen verenigingen en dienstverleners. Denk aan het aanvragen van vergunningen, het nalaten van administratieve informatie (verzekeringen, boekhouding, …), aanvraag materiaal bij de uitleendienst, … 

Het V-loket streeft naar administratieve vereenvoudiging voor verenigingen. Bekijk dit filmpje over het V-loket. Of bekijk het webinar voor verenigingen of voor lokale besturen.

Jouw feedback

De Vlaamse overheid bouwt dit loket samen met lokale besturen en verenigingen. Geef je ook input vanuit jouw lokaal bestuur of vereniging? Dat verloopt via een community platform.

Op het platform is er een onderscheid tussen feedback van lokale besturen en van verenigingen. Je kan er reageren op stellingen en op reacties van andere bijdragers. Je kan er zelf ook nieuwe thema’s aansnijden.

Timing

Een eerste publieke versie van het V-loket is pas voorzien in januari 2023. Tot dan is er een testversie. De Vlaamse overheid stuurt die frequent bij op basis van de ontvangen feedback. 

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.