OP/HEF

OP/HEF — De kracht van grensverleggend samenwerken

Op donderdag 10 oktober 2024 veroorzaakt OP/TIL opnieuw opschudding. Op die dag verruimen we jouw blik met OP/HEF rond het thema ‘De kracht van grensverleggend samenwerken’. Schrijf je nu in.

De kracht van grensverleggend samenwerken

Met de kennis van nu, kijkt OP/TIL samen met jou naar de toekomst. Wat is de uitkomst van onverwachte combinaties? Hoe werk je als cultuurmaker samen met andere sectoren? Hoe zet je de kracht van cultuur in? En hoe zorg je voor een verbindend resultaat?

Samen met ons netwerk van grensverleggers stelden we een verbeeldend en interactief programma samen. Via verhalen en cases leer je de ingrediënten voor grensverleggend samenwerken kennen. Met OP/HEF bieden we je een andere kijk. En nieuwe inzichten. Om zo je culturele praktijk op te tillen.

Complexe uitdagingen

Vandaag staan we op een keerpunt. Onze wereld verandert razendsnel. Waar complexe uitdagingen een andere blik nodig hebben, is samenwerken de sleutel tot succes. En jouw culturele werking kan de katalysator zijn. 

Je droomt ervan om je werking anders aan te pakken. Inclusiever, grootser, of net kleiner. Soms trager. Maar vooral: nooit alleen, altijd samen. Weg van je eiland.

Wij nodigen je opnieuw uit om uit je bubbel te breken, je blik te openen en mee ophef te veroorzaken. Want tussen verbrokkeling en conflict is er hoop nodig. 

Hou je van samenwerken en verbinden? Breek uit je bubbel en veroorzaak mee ophef.

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.