radicale vernieuwers
OPROEP

Wedstrijd voor radicale vernieuwers

Ben jij een Radicale Vernieuwer, met een nieuwe oplossing voor mobiliteit, circulaire economie, inclusie, armoede… ? Maak jij je maatschappelijke missie waar, via slimme samenwerkingen, netwerken of platformen? Win het promotiepakket als Radicale Vernieuwer 2022, een wedstrijd van de Sociale Innovatiefabriek. Schrijf je in tot en met 24 februari 2022.

Wat is een radicale vernieuwer?

Radicale Vernieuwers bouwen aan nieuwe oplossingen voor energie, mobiliteit, circulaire economie, inclusie, zorg, armoede, voeding… Ze maken bedrijven, beleidsmakers, verenigingen en burgers warm om samen hun maatschappelijke missie waar te maken. Met slimme samenwerkingen, netwerken of platformen zetten ze radicale ideeën om in een radicaal nieuwe realiteit. Ze verdienen het om door te breken en zo het verschil te maken voor velen.

De wedstrijd

Radicale Vernieuwers schrijven zich nu in voor de wedstrijd. Begin maart kiest de jury uit de inzendingen 10 Radicale Vernieuwers: zij krijgen de eer, media-aandacht, en een promotiepakket om bekend te worden in heel Vlaanderen en Brussel. Eén van hen krijgt de juryprijs, de populairste wint de publieksprijs.

Meer over de criteria en de prijzen?

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.