CULTUREEL NETWERK

Een OAZE voor startend creatief talent

Het intergemeentelijk samenwerkingsverband Ginter lanceerde OAZE, een platform dat jonge kunstenaars uit de regio in de spotlight zet. OAZE is dé plaats waar organisatoren uit de Ginter-regio in contact komen met jonge makers.

OAZE is een online platform

Het platform is een plek waar jonge kunstenaars een profiel kunnen aanmaken. Zo zetten ze hun praktijk in de kijker. Het platform bundelt ook alle contactgegevens van culturele organisties en diensten binnen de regio. Via het platform ontdek je ook culturele evenementen, én kan je ook zelf evenementen zichtbaar maken.

Vergroot je netwerk via het OAZE-café, of neem deel aan een vorming. Je kan via het platform ook vragen stellen, of anderen verder helpen.

OAZE is een atelierwerking

Ben je op zoek naar een repetitieruimte of een atelier? OAZE verhuurt ruimtes in Torhout en Kortemark. Daar zullen nog andere gemeenten bijkomen. Binnen de residentiewerking biedt OAZE ruimtes aan met een korte huurperiode aan voordelige tarieven.

OAZE geeft toonkansen

Een publiek voor je werk? OAZE zorgt voor toonkansen, bijvoorbeeld met de OAZE-sessies. Dat zijn concerten door jonge makers, in een professionele setting.

Wat is Ginter?

Ginter is een intergemeentelijk samenwerkingsverband rond cultuur tussen deze gemeenten: Gistel, Ichtegem, Jabbeke, Koekelare, Kortemark, Oudenburg, Torhout, Zedelgem.

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.