Nieuws

PUBLICATIE

Wat als er meer kruisbestuiving zou zijn tussen de cultuursector en de ondernemerswereld? Midden januari 2022 presenteren we jou onze eerste publicatie. Een uitnodiging tot actie. Een cadeau.

Bestel nu jouw cadeau
V-loket
BELEID

De Vlaamse overheid bouwt een digitaal platform voor interacties tussen verenigingen en dienstverleners. Het V-loket streeft naar administratieve vereenvoudiging voor verenigingen. Test de huidige versie en geef feedback.

Vind meer informatie
warmste week
OPROEP

De Warmste Week, de jaarlijkse solidariteitsactie van VRT, zamelt geld in voor concrete projecten die ervoor zorgen dat iedereen kan zijn wie die is. Ook voor jouw project?

Vind meer informatie
selectie subsidies
PROJECTEN

Welke bovenlokale cultuurprojecten selecteerde minister Jan Jambon?

Ontdek ze hier
OPROEP

Ben je een jonge kunstenaar? Triggeren maatschappelijke uitdagingen jou? Dien je voorstel in voor de Arts in Society Award.

Geef me wat meer info
lokaal cultuur
BELEID

OP/TIL zet vanaf 2022 nog meer in op het versterken van lokale culturele actoren met bovenlokale en transversale ambitie, mét acties op maat.

Lees meer
regio
PUBLICATIE

Ontdek op dinsdag 26 oktober 2021 de publicatie van Bataljong. Met inspirerende voorbeelden van regionaal samenwerken rond jeugdbeleid.

Lees meer
OP_TIL_toolkit_©ThijsdeLange.jpg
OPROEP

Hou je van samenwerken? Wil je een breder publiek bereiken? Wil je meer doen met jouw cultureel project? Vraag subsidies aan. Deadline is maandag 15 november 2021.

Lees meer

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.