OP/HEF

OP/HEF — vol van waarde

Op donderdag 7 oktober 2021 veroorzaakt OP/TIL opnieuw opschudding. Op die dag verruimen we jouw blik met OP/HEF rond het thema ‘vol van waarde’.

Vol van waarde

Hoe kunnen cultuur en economie elkaar vinden? Wat kan een cultuurmaker, een kunstenaar, een sociaal-cultureel werker, de directeur van een museum … leren van een CEO? En omgekeerd. Wat als een bedrijfsleider zich laat voeden door die andere wereld? Wat is het economisch potentieel van de creatieve en sociale sector?

Voor OP/HEF 2021 doen we stof opwaaien met inspirerende samenwerkingen, wisselwerkingen of samensmeltingen tussen de ondernemerswereld en de cultuursector.

We maken kabaal rond succesvolle verbindingen. Ons doel? Cultuurmakers ‘opschudden’ om met hun eigen ondernemerschap aan de slag te gaan én ondernemers beroeren met de optillende waarde van cultureel kapitaal.

Cultuur maken, samen met andere sectoren

Met de kennis van nu, kijkt OP/TIL elk jaar, samen met jou naar de toekomst. Wat is de uitkomst van onverwachte combinaties? Hoe werk je als cultuurmaker samen met andere sectoren? Hoe zet je de kracht van cultuur in? En hoe zorg je voor een verbindend resultaat?

Elk jaar koppelt OP/TIL de culturele sector aan een andere sector. Verleg mee je grenzen tijdens hét inspiratie- en netwerkevent voor cultuurmakers met lef.

Een jaarlijks ritueel

OP/HEF is ons jaarlijks ritueel. In 2021 hadden we het over ‘grip op het ongewone’. Dat leverde ons deze optillende ingrediënten op. Met OP/HEF bieden we je een andere kijk. En nieuwe inzichten. Om zo je culturele praktijk op te tillen.

Hou je van samenwerken en verbinden? Breek uit je bubbel en veroorzaak mee ophef. Ontdek de sprekers

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.