vacature
GE/ZOCHT

Vacature — medewerker bovenlokale cultuur Zuidrand

Ben jij een geboren netwerker met een hart voor cultuur? Weet jij met je enthousiasme mensen warm te maken om samen over de muurtjes te kijken? Dan ben jij de juiste persoon om het team van Streekvereniging Zuidrand te versterken. Solliciteer tot en met 27 februari 2022.

Medewerker bovenlokale cultuur

Als medewerker bovenlokale cultuur stimuleer, faciliteer en implementeer je vanuit een regierol het bovenlokaal cultuurwerk voor de regio. Je vertrekt vanuit het beleidsplan, bent aanspreekpunt voor actoren uit het brede werkveld en brengt hen samen in transversale netwerken. Je volgt relevante ontwikkelingen en trends op en deelt deze. Je stimuleert, initieert, begeleidt en voert (eigen) regionale cultuurprojecten uit. Je zorgt voor kruisbestuiving tussen de deeldomeinen van de Streekvereniging Zuidrand.

Streekvereniging Zuidrand

Streekvereniging Zuidrand is een samenwerkingsverband tussen deze zeven gemeenten: Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel. Ze werkt in de streek aan beleidsondersteuning en projecten op het snijvlak van cultuur, cultureel en onroerend erfgoed, toerisme, landbouw en natuurinrichting.

De Streekvereniging Zuidrand is erkend als Intergemeentelijke Onroerend ErfgoedDienst (IOED) sinds 2018, als Intergemeentelijke Samenwerking voor Bovenlokale Cultuurwerking (2020) en als Cultureel Erfgoedcel (2021). Zij staat daarnaast in voor het toeristisch beleid in de streek via Toerisme Zuidrand. Via projectwerking zet ze in op de versterking van de landbouw- en natuurbeleving in de streek.

Interesse? Solliciteer tot en met 27 februari 2022.

Meer info over de organisatie?

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.