coördinator erfgoed zuidwest
GE/ZOCHT

Vacature — cultuurconsulent bij ZUIDWEST

Ben jij een creatieve verbinder? Je bent geïnteresseerd in cultuur en vrije tijd in de regio Zuid-West-Vlaanderen? Je maakt graag mensen warm voor samenwerking? Je bent een goede communicator met interesse in nieuwe media en frisse communicatie?

Dan ben jij misschien wel de geknipte cultuurconsulent voor Zuidwest! Solliciteer ten laatste op maandag 15 april 2024.

Wat is Zuidwest?

Zuidwest is een intergemeentelijk samenwerkingsverband cultuur en is de partner in regionale en professionele samenwerking rond cultuur, cultureel erfgoed en UiTPAS.

Zuidwest deelt met de 13 steden en gemeenten in Zuid-West-Vlaanderen de missie om een regio te zijn waar intens wordt samengewerkt, over de grenzen van gemeenten en sectoren heen, met de bedoeling hun positie als culturele en creatieve regio te versterken en een toekomst te verzekeren voor bestaand en nieuw creatief talent.


Ter versterking van het team zoekt Zuidwest een gedreven cultuurconsulent die samen met de collega’s en het culturele veld de uitdaging aangaat om die missie in praktijk te brengen.

Interesse? Solliciteer uiterlijk op maandag 15 april 2024 via het invulformulier op de website van Zuidwest.

Indien je sollicitatie wordt weerhouden dan ontvang je op maandag 22 april een thuisopdracht, in te dienen uiterlijk maandag 6 mei. Met de finaal geselecteerden gaan we het gesprek aan op maandag 13 of woensdag 15 mei

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.